Midt i Anderlecht har dette lambicbryggeri haft base siden år 1900 hvor Paul Cantillon grundlagde Brasserie Cantillon med sin hustru Marie Troch.
Produktionen af lambic er ganske unik og en umådelig svær disciplin at mestre, men Cantillon løser opgaven til UG og har efterhånden opnået kultstatus blandt ølentusiaster i hele verden. Bryggeriet har siden 1999 fokuseret på at benytte økologiske ingredienser i produktionen, hvoraf cirka halvdelen er gueuze og den anden halvdel er frugtøl.
I dag står Jean-Pierre van Roy ved roret og han er fjerdegenerationsbrygger på stedet. Udover at være et fremragende bidrag til øllets mangfoldighed, har Cantillon også særligt museumsstatus og et besøg i de støvede lokaler bag de store porte, er naturligvis et must, hvis turen en dag går til Bruxelles.

www.cantillon.be