Hvis du står i centrum af Bruxelles, så befinder du dig omtrent ti kilometer fra Beersel og bryggeriet Oud Beersel, der siden 1882 har brygget fremragende øl. Det var Henri Vandervelden der grundlagde bryggeriet og virksomheden forblev på familiens hænder helt frem til 2002, hvor bryggeriet desværre måtte dreje nøglen om, på grund af de økonomiske omstændigheder. Tre år gik der før nøglen igen blev drejet, for i 2005 kom der igen gang i det gamle bryggeri, da Roland De Bus og Gert Christiaens, med en stor kærlighed til stedets traditionelle lambicøl, genoplivede stedet. Da det er en omkostningstung affære, at genetablere lambicbryggeri, lancerede de to herre et par nye øl, i den klassiske belgiske alestil, for at rejse kapital til projektet og disse to øl er stadig at finde på markedet under navnene Bersalis Tripel og Bersalis Kadet

www.oudbeersel.com