Bag engelske Magic Rock Brewing står brødrene Richard og Jonny Burhouse og bryggeren Stuart Ross.

Bryggeriet, der i øvrigt holder til i Huddersfield, har siden sin spæde start i 2011 haft vind i sejlene. Blot et års tid inde i bryggeriets levetid, blev de kåret som et af årets bedste nye bryggerier ifølge øl-sitet RateBeer.
Siden da er efterspørgslen efter øl fra Magic Rock Brewing konstant steget og, for at kunne følge med efterspørgslen, har bryggeriet været under en konstant udvikling.

I dag har Magic Rock Brewing opbygget en bundsolidt udvalg af øl i, såvel deres standard- som deres mere eksperimenterende sortiment. Størstedelen af øllene fås i øvrigt i nogle farvestrålende dåser der, ud over at være en fryd for øjet, også er med til at holde øllet friskt længere.

www.magicrockbrewing.com

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/e/2/b/detbelgiskehus.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791