I den nederste del Champagne-regionen ligger en lille vingård ved navn Clos Cazals. Omkring vingårdens marker løber en gammel og rustik mur, der omkranser alt familien Cazalz 3,7 hektar jord. Vingården har rødder tilbage til 1800-tallet, men det var først i 1950’erne at den kom i familien Cazals varetægt, da Oliver Cazals købte den til sin søn Claude. Der gik ikke lang tid fra handlen var i hus til at markerne var plantet til med vinranker med Chardonnay-druer.
I dag laver Champagne Claude Cazals stadigvæk champagne udelukkende på Chardonnay-druer og vingården drives af Claudes kone Michele og deres datter Delphine.

Familiens jord kaldes i øvrigt Clos Cazals. ”Clos” er en betegnelse for en vingård der af aflukket for omverdenen med en mur. I dag har muren ingen anden funktion end at være dekorativ, men da den i sin tid blev opført var det for at holde druetyvene ude.

www.champagne-claude-cazals.net