Vi har, fra den spæde start i 2004, stillet skarpt på øl fra den øverste hylde. Ideen var at samle det bedste belgiske øl under ét tag, for at styrke markedsføringen i Danmark af de centrale ’fyrtårne’ blandt belgiske bryggerier og samtidig at lette tilgangen til disse for de professionelle indkøbere i Danmark, som for alvor vil noget med godt øl.

Det første bryggeri i vores portefølje var De Dolle Brouwers, og snart efter kom Brouwerij De Ranke til. Ikke nogen ringe start og efterfølgende gik det stærkt. Bryggerier som Brasserie Dupont, Brouwerij Verhaeghe og Brouwerij Girardin så snart fordelen ved at samle sig i ’the good company’. Mange er kommet til siden og vi kan, uden at blinke, sige at vi idag repræsenterer hovedparten af de mest interessante belgiske bryggerier.

Mikkeller valgte i 2012 at lade os overtage distributionen af deres varer i Danmark, samme år sluttede Amager Bryghus sig til, og den lille nye i den danske portefølje er Howling Monkey.

I 2015 valgte vi at krydse sundet, og har idag fornøjelsen af at distribuere de tre spændende svenske bryggerier Beerblioteket, Brewski og Brekeriet.
I 2016 fortsatte vi udviklingen og bød svenske Stockholm Brewing Co. og de to engelske bryggerier Magic Rock Brewing og Weird Beard Brew Co. velkommen.

Tak fordi du kigger ind,

Join the good company!